Vanaf 4 mei beginnen de kinderen en de jeugd van More Chi Martial Arts zowel in Houten als in Zeist weer met trainen. Omdat hieraan strenge voorwaarden verbonden zijn in verband met het corona virus, is de samenstelling van de groepen aangepast. Omdat we buiten moeten trainen zijn de trainingslocaties veranderd en de trainingsdagen- en tijden ook. De informatie op deze website is dus niet actueel gedurende de corona crisis!

Ben je 18 jaar of jonger en geïnteresseerd om een van onze schitterende vechtkunsten te trainen? Wil je weten wanneer en waar we trainen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis proefles!

Tijdens het Sportgala Houten heeft Michiel de prijs mogen ontvangen als sporter van het jaar 2018!

Michiel was voor het sportgala genomineerd vanwege zijn prestaties op het WK Kempo in Budapest waar hij zich naar de eerste plek wist te knokken bij het semi-contact sparren en zich hiermee wereldkampioen mag noemen. Wij zijn natuurlijk supertrots!

Bij het Sportgala Houten van 2017 was Michiel eveneens genomineerd wegens zijn winst op het NK Fighting Kempo maar werd destijds niet uitgeroepen als sporter van het jaar.

Dit jaar zal Michiel weer meedoen op het WK Kempo in Guadalajara, Spanje. Ditmaal zowel Fighting als Traditional waar we nu hard voor trainen!

Vanaf september kunnen kinderen in onze dojo in Houten ook het Shaolin Chuan Fa (Shaolin Kempo) trainen. Op dinsdag en donderdag van 17-18 uur. Neem contact op via info@morechi.nl of bel 06 36 15 80 69 (sensei Imre van der Bijl) om een afspraak te maken voor een gratis proefles in september!